![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Csak gondoltam, ha ez a RAM fog működni az én gépen. Heres a link ... http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=217959 A számítógép-én jelenleg szeretné telepíteni azt a Windows XP Home Edition rendszert futtató számítógépre egy Winfast 760GXK8MC alaplap egy AMD Sempron 3000 + 1.8GHz processzor Ha nem, akkor tud valaki javasolni, jobb (cheapish) alternatíva? Azt akarom, hogy legalább 1.5Gb, lehetőleg 2gb. Már van egy 512MB Stick telepítve az egyik a két RAM slots Köszi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja, hogy a RAM tökéletes a fedélzeten, és nem egy rossz ár vagy
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Döbbenetes. Nagyon köszönöm:) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Gyors RAM kérdés? | ComputerGuy | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 2. Szeptember 2008 08:52 |
| Help me please, a PC a TV csak egy gyors kérdés | billshepherd | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 2. február 2008 20:30 |
| Gyors kérdés | dmdougie | Általános fémáru Chat | 5 | 18. december 2007 07:43 |
| Gyors kérdés | Nexter | Általános fémáru Chat | 1 | 10. október 2007 14:57 |
| Gyors kérdés végez SLI | dubs89 | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 17. Szeptember 2007 19:24 |
| Téma eszközök | |
| |