![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tiesiog įdomu, jei ši RAM veiks ant mano kompiuterio. Heres nuoroda ... http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=217959 Kompiuteris man dabar norite įdiegti jį yra Windows XP Home Edition kompiuterio, kuriame veikia apie WinFast 760GXK8MC plokštė su AMD Sempron 3000 + 1.8GHz procesorius Jei ne, kas gali pasiūlyti geriau (cheapish) alternatyva? Aš noriu turėti bent jau 1.5GB, geriau 2gb. Aš jau turiu 512mb Stick įdiegta viena iš mano dviejų RAM Slots Ačiū:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep, kad RAM yra puiki savo lenta ir ne blogai kainą arba
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Nuostabus. Labai ačiū:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Greita RAM klausimą? | ComputerGuy | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 2 rugsėjis 2008 08:52 |
| Padėkite man prašau, PC prie TV tiesiog greitas klausimas | billshepherd | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 2 vasaris 2008 20:30 |
| Greita klausimą | dmdougie | General Hardware Chat | 5 | 18 gruodis 2007 07:43 |
| Greita Klausimas | Nexter | General Hardware Chat | 1 | 10 spalis 2007 14:57 |
| Greitas klausimas apie darant SLI | dubs89 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 17 rugsėjis 2007 19:24 |
| Temos įrankiai | |
| |