![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Просто цікаво, якщо це буде робота оперативної пам'яті на моїй машині. Херес посилання ... http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=217959 Я в даний час комп'ютер необхідно встановити його на це Windows XP Home Edition комп'ютера, що працює на материнську плату Winfast 760GXK8MC з AMD Sempron 3000 + 1.8GHz процесор Якщо ні, може хто-небудь запропонувати краще (cheapish) альтернатива? Я хочу мати щонайменше 1,5 Гбіт, переважно 2GB. У мене вже є 512mb Stick встановлена в одній з моїх двох слотів RAM Спасибо:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та що ОЗУ ідеально підходить для Вашого ради, а не ціною або погано
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Милий. Спасибо:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Швидка ОЗУ питання? | ComputerGuy | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 2 вересня 2008 08:52 |
| Допоможіть мені, будь ласка, комп'ютер до телевізора тільки швидкий питання | billshepherd | Графічні карти & Монітори | 1 | 2 лютого 2008 20:30 |
| Швидка питання | dmdougie | Генеральний обладнання чат | 5 | 18 грудня 2007 07:43 |
| Швидка питання | Nexter | Генеральний обладнання чат | 1 | 10 жовтня 2007 14:57 |
| Швидка робить питання SLI | dubs89 | Графічні карти & Монітори | 1 | 17 вересня 2007 19:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |