![]() |
|
| |||
| |||
| Хеј сви, баш занима ако неко могао поставити мом мишљењу за одмор. Им цонцидеринг куповина неке нове РАМ хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...одид=МЫ-072-ОЦ заменити моју Стоцк 512МБ РАМ-а, ствар је ИМ користите Делл димензију 4600 и знам деллс може бити немиран у хардверу категорији. Свеједно саветовати обичај отићи унапрециатед хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не мислим да је меморија компатибилна видети ово страници, то је од Делл, има меморију која је компатибилна са ПЦ-а.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли ДДР2 меморија је везана за. Ваше рачунар као и потребе ДДР ДДР2 неће стати. Требате нешто као ово: 2ГБ хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/продуц...ид=8&субид=481 1ГБ хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/продуц...ид=8&субид=145 512МБ хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/продуц...тид=8&субид=65 Или од пресудне загарантована да ради (готово): хттп://ууу.цруциал.цом/ук/сторе/лист...Дименсион 4600
|
| |||
| |||
| и као линк сам ти дао, ако желите да задржите гаранција, морате купити штапићи од Делл. |
|
| |||
| |||
| И замислите ово уредјаји пут ван гаранција је ...
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Уаыыыыы из својих гаранција: П, и хвала вам за узимање времена да се прикупи неколико линкова за мене, додат у Вашу рипс и мислим да ће бити у потрази купују пресудних 2ГБ хвала |
|
| |||
| |||
| Драго ми је што могу бити од помоћи |
|
| |||
| |||
| Драго ми је да буде од помоћи. Одлуцујуци је добра ствар ако не морам вратити ... која је Пита (лично искуство)
__________________ сервергуы |