![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте имам малък проблем, аз искам да знам какво е по-добър / бърз Преди всичко аз имам 1gig овен 400mhz (Знам му доста ниска), но OK Но аз имам 2 стръка 256 RAM 330MHz така че искам да знам какво по-добро / бързо 1gig 400mhz или 1,5 Концертен 330mhz Съжалявам за моя английски Надявам се да ми помогне благодаря предварително |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами 1GB е на 400-бързо от 512MB на 330.
| |||
| |||
| ОК болен опита да exlain по-добре: P Имам 1gig 400 MHz овен сега ако се сложи 512MB 330mhz в нея Ми 1gig ще стане 330mhz до + 512MB извънзонални така този 1,5 Концертен 330mhz или 1gig 400mhz това, което е бързо / по-добре? |
|
| |||
| |||
| Ами ако това е случаят отиде за допълнителна памет. Да бъдеш честен най-добрият ти залог ще бъде да се получи друг 1GB на 400mhz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не бих се препоръчва (или адвокат) пускането различни скорости от овена на дънната платка. Бих препоръчваме обаче, както Slipend е казал, само за покупки друга концерта на 400mhz овен.
|
| |||
| |||
| така 1,5 Концертен 330mhz е по-добре: P? (Памет) малтретиране купуват 1gig, когато има пари, ^ ^ |
|
| |||
| |||
| Тя ще е достатъчна, докато не могат да си позволят ново 1GB надграждане ..... |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, че силата readed твое все пак въвеждането differents скорост не трябва да причиняват 1gig въпрос, ще си по-ниска скорост с 512MB |
|
| |||
| |||
| Цитат:
OK, благодаря много: D |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какво да купя нови Desktop Нова Advise | Kiehugh | Общи Хардуер Чат | 7 | 12-ти ноември 2009 година 16:25 |
| Може ли някой да ме посъветвате за нова Grapgics карта за моя компютър? | jcw1 | Графика на карти & Монитори | 14 | 11-ти ноември 2009 година 22:40 |
| Принтер please.Best посъветва да се | ashmehta | Digital Imaging & Принтери | 4 | 20 май 2008 година 12:38 |
| Нуждаете се посъветва pleasebbb | Paul5192 | Общи Хардуер Чат | 5 | 25 ноември 2007 16:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |