![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, mám trochu problém, chci vědět, co je lepší / rychlejší Za prvé jsem 1gig ram 400MHz (i poznat trochu málo), ale ok Ale já mám 2 hole ze 256 ram 330mhz tak chci vědět, co je lepší / rychlejší 1gig 400MHz nebo 1,5 koncert 330mhz Omlouváme se za mé anglické naděje můžete pomozte mi děkuji předem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1Gb i při 400 je rychlejší než 330 na 512 megabajtů.
| |||
| |||
| ok špatného pokusit exlain lepší: P Mám 1gig 400 MHz RAM nyní je-li i dal 512mb 330mhz v něm moje 1gig bude na 330mhz + 512mb extra tak to je 1,5 koncert 330mhz nebo 1gig 400MHz, co je rychlejší / lepší? |
|
| |||
| |||
| No, pokud je to v případě jít o více paměti. Být upřímný vaše nejlepší sázka by dostat jiný 1Gb na 400MHz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych nedoporučuje (či advokát) uvedení různých rychlostech RAM na základní desce. Chtěl bych doporučit, ale, jak Slipend prohlásil, prostě nákup další koncert z 400MHz RAM.
|
| |||
| |||
| tak 1,5 koncert 330mhz je lepší: P? (Paměť) nemocné koupit 1gig když mají peníze ^ ^ |
|
| |||
| |||
| Bude stačit, až si můžete dovolit nové 1Gb upgrade ..... |
|
| |||
| |||
| Promiň dint readed i Vy v každém případě uvedení různých otáčkách by neměl způsobit, že se záležitost 1gig sníží jeho rychlost s 512mb |
|
| |||
| |||
| ok díky moc: D |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Při pohledu do Koupit nové Desktop New Doporučit | Kiehugh | Obecné Hardware Chat | 7 | 12.listopadu 2009 16:25 |
| Kdokoli může mi poradit při nové Grapgics karta pro PC? | jcw1 | Graphics Cards & Monitory | 14 | 11.listopadu 2009 22:40 |
| Tiskárna poradit please.Best jeden dostat | ashmehta | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 20. května 2008 12:38 |
| Potřebujete poradit pleasebbb | Paul5192 | Obecné Hardware Chat | 5 | 25. listopadu 2007 16:58 |
| Thread Nástroje | |
| |