![]() |
|
|
|||
|
|||
|
γειά σας έχω ένα μικρό πρόβλημα που θέλω να μάθω τι είναι καλύτερο / Ταχύτερη
Πρώτα απ 'όλα έχω 1gig ram 400MHz (γνωρίζω την κάπως χαμηλή) αλλά ok Αλλά έχω 2 sticks των 256 ram 330mhz έτσι θέλω να μάθω καλύτερα whats / Ταχύτερη 1gig 400MHz ή 1,5 αμάξιο 330mhz Συγγνώμη για τα αγγλικά μου ελπίδα μπορείτε να με βοηθήσετε να αναφέρονται ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Λοιπόν 1Gb στα 400 είναι πιο γρήγορα από 512 σε 330.
|
|||
|
|||
|
ok κακή προσπαθήσουμε να exlain καλύτερα: P
Έχω 1gig 400 MHz RAM τώρα όταν έβαλα τα 512MB 330mhz σε αυτό 1gig μου θα είναι να 330mhz + 512MB επιπλέον ώστε thats 1,5 GIG 330mhz ή 1gig 400MHz τι είναι πιο γρήγορη / καλύτερη? |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν, εάν αυτή είναι η υπόθεση πάει για περισσότερη μνήμη.
Το να είσαι ειλικρινής Καλύτερα θα ήταν να πάρετε ένα άλλο 1Gb σε 400MHz. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Δεν θα συστήσει (ή δικηγόρου) θέτοντας διαφορετικές ταχύτητες μνήμης RAM μιας μητρικής πλακέτας.
Θα συνιστούσα όμως, όπως είπε Slipend, απλά αγοράζοντας ένα άλλο αμάξιο των 400MHz RAM.
|
|
|
|||
|
|||
|
μέχρι 1,5 αμάξιο 330mhz είναι καλύτερη: P; (Μνήμης)
άρρωστος αγοράζουν 1gig όταν έχουν χρήματα ^ ^ |
|
|
|||
|
|||
|
Θα αρκούσε, μέχρι να μπορούν να πληρώσουν τις νέες 1Gb αναβάθμιση .....
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγνώμη που readed διαμέσου δικό σας ούτως ή άλλως θέτει διάφορες ταχύτητας δεν πρέπει να προκαλούν το ζήτημα 1gig θα μειώσει την ταχύτητα με την 512MB
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ok ευχαριστώ πολύ: D |