![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| halo imam malo problema Želim znati što je bolje / Brže Prije svega sam 1gig ram 400 (znam njegove kinda niska), ali ok Ali imam 2 štapići od 256 ram 330mhz zato želim znati što bolji / brži 1gig 400 ili 1,5 čeze 330mhz Žao mi je za moj hrvatski nade možete pomoć mene vanjska strana hvala unaprijed |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa 1GB na 400 je brži od 512MB na 330.
| |||
| |||
| ok ill pokušate exlain bolje: P Imam 1gig 400 MHz RAM-a sad ako ja stavim 512MB 330mhz u njoj moj 1gig postat će na 330mhz + 512MB extra tako da taj 1,5 harpun 330mhz ili 1gig 400 što je brže / bolje? |
|
| |||
| |||
| Pa ako je to slučaj ide za više memorije. Biti iskren vaš najbolji kladiti se će biti da biste dobili drugu 1GB na 400. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne bih preporučiti (ili zastupnik) stavljajući različite brzine RAM-a na matičnoj ploči. Ja bih preporučio ipak, kao Slipend rekao je, samo još jedna kupnja harpun od 400 RAM-a.
|
| |||
| |||
| tako 1,5 čeze 330mhz je bolji: P? (Memorija) bolestan kupiti 1gig kada imaju novac ^ ^ |
|
| |||
| |||
| Bit će dovoljno sve dok se ne može priuštiti nove 1GB nadogradite ..... |
|
| |||
| |||
| ispričavam se i posredovanje readed yours anyway stavljanjem differents brzina ne bi trebala uzrokovati 1gig stvar će niža njegova brzina sa 512MB |
|
| |||
| |||
| Quote:
ok puno hvala: D |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Žele kupiti novi Desktop Novi Savjetovati | Kiehugh | General Hardware Chat | 7 | 12 studeni 2009 16:25 |
| Može li me netko savjetovati o New Grapgics Card za moj PC? | jcw1 | Graphics Cards & Monitors | 14 | 11 studeni 2009 22:40 |
| Printer savjetovati please.Best jednom kako biste dobili | ashmehta | Digital Imaging & Pisači | 4 | 20. svibanj 2008 12:38 |
| Trebate savjetovati pleasebbb | Paul5192 | General Hardware Chat | 5 | 25. studeni 2007 16:58 |
| Thread Tools | |
| |