![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello Van egy kis probléma Szeretném tudni, mi a jobb / gyorsabb Először is van 1gig RAM 400MHz (Tudom, hogy kicsit alacsony), de az OK De 2 botszékek 256 ram 330mhz Szóval szeretném tudni, mi a jobb / gyorsabb 1gig 400MHz vagy 1,5 koncert 330mhz Sajnos az én angol remélem tudsz segíteni nekem köszi előre |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos 1Gb 400 gyorsabb, mint 512MB a 330.
| |||
| |||
| OK rosszul próbálja exlain jobb: P Van 1gig 400 MHz RAM most ha azt, hogy az 512mb 330mhz benne Saját 1gig lesz 330mhz és + 512 MB extra so thats 1,5 koncert 330mhz vagy 1gig 400MHz milyen gyorsabb / jobb? |
|
| |||
| |||
| Nos, ha ez az eset menni több memóriát. Becsületes lenni a legjobb az lenne, hogy bet kap másik 1Gb at 400MHz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én nem ajánlom (vagy ügyvédje) olyan különböző sebességek RAM az alaplapon. Azt javasoljuk azonban, Slipend azt mondta, csak egy másik vásárló a koncert 400MHz ram.
|
| |||
| |||
| így 1,5 koncert 330mhz jobb: P? (Memória) rosszul vásárolni 1gig ha már pénzt ^ ^ |
|
| |||
| |||
| Ez elég, amíg meg nem tudja megfizetni az új 1Gb frissítést ..... |
|
| |||
| |||
| Sajnálom, hogy fogva readed yours anyway üzembe différents sebesség nem számít mert az 1gig csökkenti a sebességet a 512MB |
|
| |||
| |||
| Idézet:
ok thanks a lot: D |