![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Sveiki, aš turiu didelių problemų aš noriu žinoti, kas yra geriau / greičiau
Pirmiausia turiu 1gig RAM 400MHz (žinau savo kinda mažos), bet ok Bet aš turiu 2 lazdos 256 RAM 330MHz So I wanna know what geriau / greičiau 1gig 400MHz arba 1,5 koncertą 330MHz Atsiprašau už mano anglų hope you can help me out thanks in advance |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Na 1Gb 400 yra spartesnis, nei 512 ne 330.
|
|||
|
|||
|
Gerai blogai pabandyti exlain geriau: P
Turiu 1gig 400 MHz RAM dabar jei aš įdėti 512MB 330MHz jame Mano 1gig taps 330MHz iki + 512 papildomų taip thats 1,5 koncertą 330MHz ar 1gig 400MHz, kas greičiau / geriau? |
|
|
|||
|
|||
|
Na, jei tai teismo eiti daugiau atminties.
Būti sąžiningas Geriausia būtų gauti kitą 1Gb bent 400MHz. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aš nepatarčiau (ar advokatės) pradėti skirtingu greičiu ir RAM plokštė.
Norėčiau rekomenduoti Tačiau, kaip Slipend sakė, tiesiog pirkti kitą 400MHz RAM koncertą.
|
|
|
|||
|
|||
|
taigi 1,5 koncertą 330MHz yra geriau: P? (Atmintis)
ill pirkti 1gig kai turite pinigų ^ ^ |
|
|
|||
|
|||
|
Tai užteks kol galite sau leisti nauja 1Gb atnaujinti .....
|
|
|
|||
|
|||
|
atsiprašau Dzięki readed tavo anyway išleidimą įvairiais greitis neturėtų kilti klausimas 1gig mažins jo greitį 512mb
|
|
|
|||
|
|||
|
ok thanks a lot: D |