![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam Mam mały problem i chcą wiedzieć, co jest lepsze / Faster Przede wszystkim mam 1gig RAM 400MHz (i know its kinda niskie), ale ok Ale mam 2 kije 256 RAM 330mhz so i wanna know whats lepsze / Faster 1gig 400MHz lub 1,5 gig 330mhz Sorry for my english hope you can help me out thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż 1Gb na 400 jest szybsze niż 512mb na 330.
| |||
| |||
| ok źle próby exlain lepiej: P Mam 1gig 400 MHz RAM teraz jeśli i umieścić w niej 512mb 330mhz moje 1gig będzie 330mhz do + 512mb zewnętrzne tak thats 1,5 gig 330mhz lub 1gig 400MHz, co jest szybsze / lepsze? |
|
| |||
| |||
| Dobrze, jeśli takim przypadku przejdź do większej ilości pamięci. Bycie uczciwym Najprościej byłoby uzyskać innego 1Gb na 400MHz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I wouldn't recommend (lub adwokata) wprowadzanie różnych prędkościach pamięci RAM na płycie głównej. Ja polecam jednak Slipend jak powiedział, po prostu kolejny koncert z zakupów 400MHz RAM.
|
| |||
| |||
| tak 1,5 gig 330mhz jest lepszy: P? (Pamięć) chorych kupić 1gig kiedy mają pieniądze ^ ^ |
|
| |||
| |||
| To wystarczy, dopóki nie może pozwolić sobie na nowe uaktualnienia 1Gb ..... |
|
| |||
| |||
| Przepraszam i dzięki readed yours anyway oddanie rozrywkowe prędkości nie powinny powodować 1gig sprawy obniży jego prędkość z 512mb |
|
| |||
| |||
| Cytat:
ok thanks a lot: D |