![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
salut am o mica problema Vreau sa stiu ce este mai bine / Faster
Înainte de toate, am 1gig RAM 400MHz (stiu sa cam redus), dar ok Dar am 2 tije de 256 ram 330mhz Aşa că aş vrea să ştiu ce este mai bine / Faster 1gig 400MHz sau 1,5 gig 330mhz Ne pare rău pentru meu englez speranţă poti ajuta-ma multumesc anticipat |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ei bine 1Gb la 400 este mai rapid decât 512MB la 330.
|
|||
|
|||
|
ok bolnav încerca să exlain mai bine: P
Am 1gig 400 MHz ram acum daca am pus-o în 512MB 330mhz meu 1gig va deveni 330mhz la + 512MB extra deci thats 1,5 gig 330mhz sau 1gig 400MHz ceea ce este mai rapid / mai bine? |
|
|
|||
|
|||
|
Ei bine, dacă asta e ceea ce merge pentru mai multe memorie.
Fiind cinstit dvs. pariu ar fi cel mai bine pentru a obţine un alt 1Gb la 400MHz. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu aş recomanda (sau avocat) punerea diferite viteze de ram pe o placa de bază.
Aş recomanda totuşi, ca Slipend-a spus, tocmai de achiziţie alt angajament de 400MHz RAM.
|
|
|
|||
|
|||
|
atât de 1,5 gig 330mhz este mai bine: P? (Memorie)
bolnav cumpăra 1gig atunci când au bani ^ ^ |
|
|
|||
|
|||
|
Aceasta este suficientă până când îşi pot permite noul 1Gb upgrade .....
|
|
|
|||
|
|||
|
Îmi pare rău că am readed ieşitură a ta oricum punerea diferite de viteză ar trebui să nu conteaza cauza 1gig va sale mai mici de viteză cu 512MB
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
ok multumesc mult: D |