![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, mám trochu problém, chcem vedieť, čo je lepšie / rýchlejšie Po prvé som 1GIG ram 400MHz (aj spoznať trochu málo), ale ok Ale já mám 2 palice zo 256 ram 330mhz tak chcem vedieť, čo je lepšie / rýchlejšie 1GIG 400MHz alebo 1,5 koncert 330mhz Ospravedlňujeme sa za mojej anglickej nádeje môžete pomôžte mi ďakujem vopred |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1gb aj pri 400 je rýchlejšie ako 330 na 512 megabajtov.
| |||
| |||
| ok zlého pokúsiť exlain lepšie: P Mám 1GIG 400 MHz RAM teraz je-li i dal 512mb 330mhz v ňom moje 1GIG bude na 330mhz + 512mb extra tak to je 1,5 koncert 330mhz alebo 1GIG 400MHz, čo je rýchlejšie / lepšie? |
|
| |||
| |||
| No, ak je to v prípade ísť o viac pamäte. Byť úprimný vaše najlepšie stávka by dostať iný 1Gb na 400MHz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych neodporúča (alebo advokát) uvedenie rôznych rýchlostiach RAM na základnej doske. Chcel by som odporučiť, ale, ako Slipend vyhlásil, prostě nákup ďalší koncert z 400MHz RAM.
|
| |||
| |||
| tak 1,5 koncert 330mhz je lepšie: P? (Pamäť) chorých kúpiť 1GIG keď majú peniaze ^ ^ |
|
| |||
| |||
| Bude stačiť, až si môžete dovoliť nové 1Gb upgrade ..... |
|
| |||
| |||
| Promiň dint readed aj Vy v každom prípade uvedenie rôznych otáčkach by nemal spôsobiť, že sa záležitosť 1GIG zníži jeho rýchlosť s 512mb |
|
| |||
| |||
| ok díky moc: D |