![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| паздрав имам мало проблема Желим да знам шта је боље / Брже Пре свега сам 1гиг рам 400 (знам његове кинд ниска), али ок Али имам 2 штапићи од 256 рам 330мхз зато желим знати што бољи / бржи 1гиг 400 или 1,5 чезе 330мхз Жао ми је за мој хрватски наде можете помоћ мене вањска страна хвала унапред |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па 1ГБ на 400 је бржи од 512МБ на 330.
| |||
| |||
| ок илл покушате екслаин боље: П Имам 1гиг 400 МХз РАМ-а сад ако ја ставим 512МБ 330мхз у њој мој 1гиг постаће на 330мхз + 512МБ екстра тако да тај 1,5 харпун 330мхз или 1гиг 400 што је брже / боље? |
|
| |||
| |||
| Па ако је то случај иде за више меморије. Да буде искрен ваш најбољи кладити се ће бити за добити другу 1ГБ на 400. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не бих препоручити (или заступник) стављајући различите брзине РАМ-а на матичној плочи. Ја бих препоручио ипак, као Слипенд рекао је, само још једна куповина харпун од 400 РАМ-а.
|
| |||
| |||
| тако 1,5 чезе 330мхз је бољи: П? (Меморија) болестан купити 1гиг када имају новац ^ ^ |
|
| |||
| |||
| Бит ће довољно све док се не може приуштити нове 1ГБ надоградите ..... |
|
| |||
| |||
| извињавамо се и посредовање реадед ыоурс Аныуаы стављањем дифферентс брзина не би требало да изазове 1гиг ствар ће нижа његова брзина са 512МБ |
|
| |||
| |||
| Куоте:
ок пуно хвала: Д |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Тражите купити нови десктоп Нова савете | Киехугх | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 12. новембар 2009 16:25 |
| Свако може да ме обавестите на нови Грапгицс картица за мој ПЦ? | јцу1 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 14 | 11. новембар 2009 22:40 |
| Принтер саветовати плеасе.Бест једном како бисте добили | асхмехта | Дигитал Имагинг & Штампачи | 4 | 20 мај 2008 12:38 |
| Требате саветовати плеасеббб | Паул5192 | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 25 новембар 2007 16:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |