![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, я отримала мало і проблем хочемо знати, що краще / швидше Перш за все я 1gig RAM 400MHz (я знаю його цікаве низька), але ОК Але в мене є 2 палички 256 RAM 330MHz Тому я хочу знати, Whats краще / швидше 1gig 400mhz або 1,5 концерту 330MHz Вибачте за мій англійська сподіваюся, що ви можете допомогти мені Спасибо заранее |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну 1Gb в 400 швидше, ніж 512mb на 330.
| |||
| |||
| OK жорстокого спробувати exlain краще: P Я 1gig 400 МГц ОЗУ зараз якщо я ставлю 512mb 330MHz в ньому моя 1gig стане 330MHz до + 512MB додатково таким Thats 1,5 концерту 330MHz або 1gig 400mhz Що швидше / краще? |
|
| |||
| |||
| Чи добре це насправді звернутися за додатковою пам'яті. Бути чесним кращим вашим б отримати інший 1Gb на частоті 400 МГц. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б не рекомендував (або адвоката) покласти різні швидкості пам'яті на материнській платі. Я б рекомендував Однак, як Slipend сказав, просто придбання іншого концерту 400 МГц ОЗУ.
|
| |||
| |||
| таким 1,5 концерту 330MHz краще: P? (Пам'ять) жорстоке купити 1gig коли є гроші ^ ^ |
|
| |||
| |||
| Досить поки ви не можете дозволити собі новий 1Gb оновлення ..... |
|
| |||
| |||
| шкода, що я вм'ятина прочитаних вашим одно покласти Діфференц швидкість не повинна викликати питання 1gig знизить свою швидкість з 512mb |
|
| |||
| |||
| ОК спасибо: D |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібні для придбання нових настільних Нова консультація | Kiehugh | Генеральний обладнання чат | 7 | 12 листопада 2009 16:25 |
| Чи може хто повідомить мені про Grapgics Нова карта для ПК? | jcw1 | Графічні карти & Монітори | 14 | 11 листопада 2009 22:40 |
| Принтер консультування please.Best один щоб отримати | ashmehta | Digital Imaging & Принтери | 4 | 20 травня 2008 12:38 |
| Необхідно повідомити pleasebbb | Paul5192 | Генеральний обладнання чат | 5 | 25 листопада 2007 16:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |