![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам следните дънната платка: ASUS A7V266-MX, Чипсет тип: ProSavageDDR VIA KM266, максимална скорост на автобуса: 266 MHz. Аз съм с помощта на PC3200 256MB 400MHz RAM памет, но ми молец. борда се казва в подкрепа на не повече от 266 MHz (PC2100, PC1600) ... Сега въпросът е следният: Искам да добавите-1GB RAM памет, но аз не знам кой да избират между PC3200 и PC2100, причина компютъра ми е с помощта на 3200 (...), но моят съвет майка не може да подкрепи PC3200 (400 MHz) ... което е разликата между използването на 3200, а не от 2100? Аз не съм майстор, така че моля ме правилно, ако кажа нещо не е наред ![]() Благодаря на всички ви, Честита Нова Година! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ID лично да отидете crucial.com и пуснете сканиране и те ще ви кажа какво овен да се използва
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е обратно съвместим, така че просто ще се движи с максимална скорост класиран на дънната ви платка.