![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám následující desku: ASUS A7V266-MX, Chipset Type: ProSavageDDR VIA KM266, Maximální rychlost sběrnice: 266 MHz. I am using PC3200 256megabajt 400MHz RAM paměti, ale moje můra. rada říká, že na podporu max 266 MHz (PC2100, PC1600), ... Nyní otázka je následující: Chci přidat-RAM, 1 GB paměti, ale nevím který si vybrat mezi PC3200 a PC2100, příčinou je můj počítač pomocí 3200 (...), ale moje matka palubě nemůže podpořit PC3200 (400 MHz) ... Jaký je rozdíl mezi použitím 3200 místo 2100? Nejsem pán, tak prosím Opravte mě, jestli jsem řekl něco v nepořádku ![]() Děkuji vám všem, Happy New Year! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| osobně id jít do crucial.com a spustit skenování a oni vám řeknou, co ram použít
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je zpětně kompatibilní, takže to bude jen běžet na maximální jmenovitou rychlostí v základní desce.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Externí HDD, který se Choose ..... | dariuzthepole | Drives & Removable Media | 5 | 19. ledna 2009 18:32 |
| Pomozte mi vybrat případ / PSU prosím! | Airescape | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 27. ledna 2008 01:12 |
| Nápověda, které by jste si zvolili. | sgtoku | Obecné Hardware Chat | 1 | 2. října 2007 22:34 |
| Pomozte mi Vyberte si! | MCouary | Graphics Cards & Monitory | 2 | 29. Září 2007 21:08 |
| Jaký vybrat hosting? | inve.tment | Web Design, hosting & SEO | 5 | 17. března 2007 05:03 |
| Thread Nástroje | |
| |