![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω την εξής μητρική πλακέτα: ASUS A7V266-MX, Chipset Τύπος: VIA ProSavageDDR KM266, Max λεωφορείο ταχύτητα: 266 MHz. Είμαι χρησιμοποιώντας PC3200 μνήμη RAM 256MB 400MHz, αλλά σκώρος μου. σκάφους λέει να υποστηρίξει max 266 MHz (PC2100, PC1600) ... Τώρα το ερώτημα είναι το εξής: Θέλω να προσθέσω ένα-Ram 1GB μνήμης, αλλά δεν ξέρω που να επιλέξουν μεταξύ PC3200 και PC2100, προκαλεί ο υπολογιστής μου είναι με τη χρήση 3200 (...), αλλά σκάφους μητέρα μου δεν μπορεί να υποστηρίξει PC3200 (400 MHz) ... Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της χρήσης του 3200 και όχι το 2100; Δεν είμαι κύριος, γι 'αυτό παρακαλώ διορθώστε με εάν είπα κάτι λάθος ![]() Σας ευχαριστώ όλους, Καλή Χρονιά! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| προσωπικά id πηγαίνετε στο crucial.com και να εκτελέσετε μια σάρωση και θα σας πω τι ram να χρησιμοποιήσετε
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι συμβατό προς τα πίσω έτσι θα τρέξει μόνο στο μέγιστη ονομαστική ταχύτητα της μητρικής πλακέτας σας.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια Εξωτερικές HDD να επιλέξουν ..... | dariuzthepole | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 19 Ιαν 2009 18:32 |
| Βοηθήστε με να επιλέξω μια περίπτωση / PSU παρακαλώ! | Airescape | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 27 Ιαν 2008 01:12 |
| Βοήθεια, η οποία θα σας επιλέξουν. | sgtoku | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 2η Οκτωβρίου 2007 22:34 |
| Βοήθησέ με Διαλέξτε! | MCouary | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 29η Σεπ 2007 21:08 |
| Τι φιλοξενία να επιλέξω; | inve.tment | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 17 Μαρ 2007 05:03 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |