![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én a következő alaplap: Az ASUS A7V266-MX, Chipset típusa: ProSavageDDR VIA KM266, Max sebesség busz: 266 MHz-en. Én használ egy PC3200 256MB 400MHz RAM memória, de a moly. fórumon azt mondja, hogy max 266 MHz (PC2100, PC1600) ... Most az a kérdés a következő: Szeretnék hozzá egy 1GB-Ram memória, de nem tudjuk, melyik a választást, PC3200 és PC2100, okoz a számítógépet használ 3.200 (...), de anyám alaplap nem támogatja PC3200 (400 MHz) ... Melyik a különbség felhasználásával 3.200 helyett 2.100? Én nem vagyok mester, ezért kérjük, javíts ki, ha azt mondanám, valami rossz ![]() Thank you all, Boldog Új Évet! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| id személyesen megy crucial.com és fuss egy átkutat, és elmondja, hogy mit ram használata
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez visszafelé kompatibilis, így majd csak fuss a maximális névleges sebessége az alaplap.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Melyik külső HDD Válasszon ..... | dariuzthepole | Drives & Removable Media | 5 | 19. január 2009 18:32 |
| Segíts, válasszon egy eset / PSU kérjük! | Airescape | Cases & Power Supplies | 6 | 27. január 2008 01:12 |
| Segítség, ami akarsz. | sgtoku | Általános fémáru Chat | 1 | 2. október 2007 22:34 |
| Segíts Válasszon! | MCouary | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 29. Szeptember 2007 21:08 |
| Mi otthont választani? | inve.tment | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 17. március 2007 05:03 |
| Téma eszközök | |
| |