![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš taip plokštė: ASUS A7V266-MX, Chipset Type ProSavageDDR VIA KM266, Maksimalus greitis Bus: 266 MHz. Aš naudoju PC3200 256MB 400MHz RAM atminties, bet mano molis. Board sako remti Max 266 MHz (PC2100, PC1600) ... Dabar klausimas yra toks: Norėčiau pridurti, 1GB RAM, bet nežinau kuri rinktis PC3200 ir PC2100 sukelti Mano kompiuteris naudoja 3.200 (...), bet mano mama taryba negali remti PC3200 (400 MHz) ... kuri yra tarp naudojant 3.200 skirtumas, o ne 2100? Aš ne meistras, todėl prašome pataisyti mane, jei aš kažką neteisingai ![]() Ačiū visiems, Happy New Year! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ID asmeniškai pereiti prie crucial.com ir paleisti nuskaityti ir jie jums pasakys, ką RAM naudojimas
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai yra suderinami, kad jis bus tik važiuoti max nominalus greitis yra jūsų pagrindinė plokštė.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kuris Išoriniai HDD rinktis ..... | dariuzthepole | Drives & Removable Media | 5 | 19 sausis 2009 18:32 |
| Padėkite man pasirinkti case / PSU prašom! | Airescape | Cases & Power Supplies | 6 | 27 sausis 2008 01:12 |
| Pagalba, kuri pasirinkti. | sgtoku | General Hardware Chat | 1 | 2 spalis, 2007 22:34 |
| Padėti man pasirinkti? | MCouary | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 29 rugsėjis 2007 21:08 |
| Kas vyksta pasirinkti? | inve.tment | Web Design, Hosting & SEO | 5 | Kovas 17, 2007 05:03 |
| Temos įrankiai | |
| |