![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam następujące płyty: ASUS A7V266-MX, Typ Chipset: VIA ProSavageDDR KM266, autobus Prędkość maksymalna: 266 MHz. Używam PC3200 pamięci 256MB RAM 400MHz, ale mój ćmy. Tablica mówi do wsparcia max 266 MHz (PC2100, PC1600) ... Teraz pytanie jest następujące: Chciałbym dodać, 1 GB pamięci Ram, ale nie wiem co wybrać pomiędzy PC3200 i PC2100, bo mój komputer jest używany 3200 (...), ale mój płycie głównej nie może poprzeć PC3200 (400 MHz) ... Jaka jest różnica między używaniem 3200 zamiast 2100? Nie jestem mistrzem, więc proszę mnie poprawić, jeśli powiedziałem coś nie tak ![]() Dziękuję wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| osobiście id przejdź do crucial.com i uruchomić skanowanie i to ci powiedzą, co RAM, aby użyć
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jest kompatybilny wstecz, więc będzie po prostu uruchomić na max prędkości znamionowej płyty głównej.