![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám nasledujúce desku: ASUS A7V266-MX, Chipset Type: ProSavageDDR VIA KM266, Maximálna rýchlosť zbernice: 266 MHz. I am using PC3200 256megabajt 400MHz RAM pamäte, ale moje mora. rada hovorí, že na podporu max 266 MHz (PC2100, PC1600), ... Teraz otázka je nasledovné: Chcem pridať-RAM, 1 GB pamäte, ale neviem ktorý si vybrať medzi PC3200 a PC2100, príčinou je môj počítač pomocou 3200 (...), ale moja matka palube nemôže podporiť PC3200 (400 MHz) ... Aký je rozdiel medzi použitím 3200 miesto 2100? Nie som pán, tak prosím Opravte ma, či som povedal niečo v neporiadku ![]() Ďakujem vám všetkým, Happy New Year! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| osobne id ísť do crucial.com a spustiť skenovanie a oni vám povedia, čo ram použiť
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je spätne kompatibilný, takže to bude len bežať na maximálnou nominálnou rýchlosťou v základnej doske.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Externé HDD, ktoré to Choose ..... | dariuzthepole | Drives & Removable Media | 5 | 19. januára 2009 18:32 |
| Pomôžte mi vybrať prípad / PSU prosím! | Airescape | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 27. januára 2008 01:12 |
| Pomoc, ktoré by ste si zvolili. | sgtoku | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 2. októbra 2007 22:34 |
| Pomôžte mi Vyberte si! | MCouary | Graphics Cards & Monitory | 2 | 29. September 2007 21:08 |
| Aký vybrať hosting? | inve.tment | Web Design, hosting & SEO | 5 | 17. marca 2007 05:03 |
| Thread Tools | |
| |