![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам матичну плочу следеће: Асус А7В266-МКС, Чипсет Тип: ПроСавагеДДР Виа КМ266, Максимална брзина магистрала: 266 МХз,. Ја сам помоћу ПЦ3200 256МБ 400МХз РАМ меморија, али мој мољац. одбора, каже да подржава максимално 266 МХз, (ПЦ2100, ПЦ1600) ... Сада питање је следеће: Желим да додате 1ГБ-РАМ меморија, али не знам коме да бирају између ПЦ3200 и ПЦ2100, разлог је мој рачунар помоћу 3200 (...), али моја мајка не може одбора подржава ПЦ3200 (400 МХз,) ... Која је разлика између употребе 3200 уместо 2100? Ја нисам мајстор, тако да исправите ме ако сам рекао несто погресно ![]() Хвала свима, Срећна Нова Година! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| лично ИД идите цруциал.цом и покренете скенирање и они ће вам рећи шта овна за употребу
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Он је компатибилан уназад, тако да ће се покренути само на максимално рангирано брзине матичне плоче.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Који ХДД Екстернал бирати ..... | дариузтхеполе | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 19 јануар 2009 18:32 |
| Помозите ми одабрати случају / псу молим! | Аиресцапе | Цасес & Поуер Супплиес | 6 | 27 јануар 2008 01:12 |
| Помозите, шта би сте изабрали. | сгтоку | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 2 октобар 2007 22:34 |
| Помозите ми да изаберем! | МЦоуары | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 29. сеп 2007 21:08 |
| Шта хостинг одабрати? | инве.тмент | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 5 | 17 март 2007 05:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |