![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
У мене є наступні плати: ASUS A7V266-MX, Набір мікросхем типу: ProSavageDDR VIA KM266, максимальна швидкість шини: 266 МГц. Я використовую пам'ять PC3200 400MHz RAM 256MB, але мій метелик. Рада говорить на підтримку Макса 266 МГц (PC2100, PC1600) ...
Тепер питання полягає в наступному: Я хочу додати-1GB оперативної пам'яті, але я не знаю, що вибрати між PC3200 і PC2100, причина мого комп'ютера, використовуючи 3200 (...), але моя материнська плата не підтримує PC3200 (400 МГц) ... Яка різниця між використанням 3200 замість 2100? Я не майстер, тому, будь ласка, поправте мене, якщо я сказав щось неправильно ![]() Благодарю вас всіх з Новим Роком!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Особисто ID Перейти до crucial.com і запустити сканування, і вони скажуть вам, що RAM використовувати
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Це зворотна сумісність тому він буде просто працювати на максимальній швидкості оцінив вашу материнську плату.
|