![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Преди всичко искам да кажа здрасти, аз бях дълго време, но първият читател плакат време:) най-големият ми проблем е, че Рам Купих изглежда не са съвместими с моя стар овена. Имам дънна платка Foxconn WinFast с 4 слота за DDR2 и в ръководството, се казва, че мога да стигна до макс на 8GB. Имам 2X1GB DDR2 667 MHz еликсир. съм купил 2x512 DDR2 667 MHz Syncon. ако аз ги всички заедно моя компютър имам навик обувка, аз арго дори да доколкото accesing Бойците. Аз бях също изпитват ми овен с 2x512 DDR2 667 MHz Adata. същия проблем. ако аз ги поотделно всички те работят добре, така нито един от овена са повредени. аз арго намирам точния модел на дънната платка и в моя Еверест той ми каза, Motherboard ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 всички ideea на това, което може да бъде проблем да бъде apreciated. благодаря |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може би е, че сте се използват две различни видове RAM. Когато си купувате RAM, трябва да го изберете като батериите: ти арго пуснати две различни типове батерии в същото дистанционно. Какво IM казвам е, когато купувате овен, всички го купя от една и съща фирма.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всъщност, вероятно има един лесен начин да се определи това. Какво се случва е вероятно на нови и стари RAM използват различни напрежения. Ако те не са твърде различни, можете да коляно на напрежението в BIOS за да съответства на тази, която изисква повече енергия.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дънна платка и процесора Съвместимост | stecal | Общи Хардуер Чат | 19 | 5-ти септември 2009 08:02 |
| Дънната / CPU Съвместимост Въпрос | robot4x4 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 12 Юни 2009 13:57 |
| Съвместимост | наркоман | Общи Хардуер Чат | 1 | 5-и парламентарен Jan 2008 15:16 |
| Имате нужда от помощ със съвместимостта | Крадец | Общи Хардуер Чат | 6 | 2-ро Nov 2007 21:36 |
| Съвместимост? | williamson123456 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 17-ти септември 2007 12:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |