![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| v první řadě chci říct ahoj, jsem už dlouho, ale čtenář poprvé plakát:) můj největší problém je v tom, že Ram jsem koupil Zdá se, že není v souladu s mými starými berany. Mám winfast Foxconn deska se 4 sloty pro DDR2 av manuálu je napsáno, že se může dostat i do max 8GB Mám 2X1gb DDR2 667 MHz Elixír. jsem koupil 2X512 DDR2 667 MHz Syncon. když jsem je všechny dohromady počítač zvyklý boot, i cant dokonce tak daleko, jak accesing BIOS. Jsem také zkouší moji s 2X512 RAM DDR2 667 MHz Adata. Stejný problém. když jsem jim samostatně všichni funguje tak ani jedna ze Ram jsou poškozené. i cant najít přesný model mé desce a Everest je mi Motherboard ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 žádné ideea toho, co by mohl být problém by apreciated. děkuji ti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Může být, že jste pomocí dvou různých typů RAM. Když si koupíte RAM, měli byste si vybrat to, jako baterie: převýšení vám dát dva různé typy baterií ve stejném vzdálené. Co im říct je, když si koupíte ram, koupit vše od stejné firmy.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vlastně je to asi snadný způsob, jak to spravit. Co se děje, je pravděpodobné, že nové i staré RAM použití různých napětí. Pokud nejsou příliš rozdílné, můžete nahodit napětí v BIOSu, aby odpovídaly jedné, která vyžaduje větší sílu.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Desce a CPU Kompatibilita | stecal | Obecné Hardware Chat | 19 | 5.září 2009 08:02 |
| Základní desky / CPU Slučitelnost Otázka | robot4x4 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 12 června 2009 13:57 |
| Kompatibilita | fanoušek | Obecné Hardware Chat | 1 | 5. ledna 2008 15:16 |
| Potřebujete pomoc s kompatibilitou | Thief | Obecné Hardware Chat | 6 | 2. listopadu 2007 21:36 |
| Kompatibilita? | williamson123456 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 17. Září 2007 12:27 |
| Thread Nástroje | |
| |