![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| πρώτα από όλα θέλω να πω γεια, έχω πολύ καιρό αναγνώστη αλλά πρώτη φορά αφίσα:) το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο Ram i αγόρασαν φαίνεται να μην είναι συμβατή με το παλιό μου κριούς. Έχω μια winfast foxconn μητρική πλακέτα με 4 slots για DDR2 και στο εγχειρίδιο λέει ότι μπορεί να φτάσουμε σε ένα max των 8gb. Έχω 2X1gb DDR2 667 MHz Elixir. Έχω αγόρασε 2X512 DDR2 667 MHz Syncon. i εάν τεθούν όλα μαζί μου PC συνηθίζει εκκίνησης, i get επίκλισης ακόμη μέτρο που accesing Bios. Έχω επίσης δοκιμάζονται μου με 2X512 DDR2 RAM 667 MHz Adata. ίδιο πρόβλημα. αν θέτω ξεχωριστά όλα τόσο ωραία δουλειά του δεν του Ram είναι κατεστραμμένο. i επίκλιση βρείτε το ακριβές μοντέλο της μητρικής μου και το Everest που μου λέει Motherboard ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 κάθε ideea το πρόβλημα του τι θα μπορούσε να είναι apreciated. σε ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορεί να είναι ότι είστε χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικά είδη μνήμης RAM. Όταν αγοράζετε RAM, θα πρέπει να επιλέξετε αυτό, όπως ηλεκτρικές στήλες: επίκλισης σας θέσω δύο διαφορετικά είδη ηλεκτρικών στηλών στο ίδιο τηλεχειριστήριο. Τι λέει im είναι όταν αγοράζετε RAM, το αγοράσουν όλοι από την ίδια εταιρεία.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Στην πραγματικότητα, υπάρχει ίσως ένας εύκολος τρόπος για να διορθώσετε αυτό. Τι συμβαίνει είναι πιθανό τα νέα και τα παλαιά RAM χρήση διαφόρων τάσεων. Αν αυτά δεν είναι πολύ διαφορετικό, μπορείτε να στροφαλοφόροι της τάσης στο BIOS για να ταιριάζει με αυτό που απαιτεί περισσότερη δύναμη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|