![]() |
|
| |||
| |||
| קודם כל אני רוצה להגיד שלום, אני כבר קורא הרבה זמן אבל פוסטר בפעם הראשונה:) הבעיה הגדולה ביותר שלי היא כי אני קונה רם נראה לא להיות תואם עם שריונים הישן שלי. יש לי לוח האם Foxconn WinFast עם 4 חריצי DDR2 והן עבור במדריך זה אומר שאני יכול להגיע מרבי של 8GB. יש לי 2x1GB DDR2 667 MHz בשיקוי. קניתי DDR2 2X512 667 MHz Syncon. אם אני אשים את כולם ביחד אתחול המחשב שלי רגיל, אני לא יכולה אפילו להגיע כל כך רחוק Bios accesing. אני גם בדקה שלי עם DDR2 RAM 2X512 667 MHz Adata. אותה בעיה. אם אני שם אותם בנפרד הם כל כך לא בסדר העבודה של ראם פגומים. צביעות אני מוצא את הדגם המדויק של לוח האם שלי ב אוורסט זה אומר לי האם הזהות 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 כל ideea של מה הבעיה אולי יהיה apreciated. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יכול להיות שאתה משתמש שני סוגים שונים של זיכרון RAM. כאשר אתה קונה זיכרון RAM, עליך לבחור אותה כמו סוללות: אתה צביעות לשים שני סוגים שונים של סוללות השלט אותו. מה הוא אומר im כאשר אתה קונה זיכרון RAM, לקנות הכל מאותה חברה.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למעשה, יש כנראה דרך קלה לתקן את זה. מה שקורה הוא כנראה ה-RAM חדשים וישנים להשתמש במתחים שונים. אם הם לא כל כך שונים זה מזה, אתה יכול לארכב את המתח ב-BIOS כדי להתאים אחד הדורש יותר כוח.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לוח האם המעבד תאימות | stecal | כללי חומרה צ 'אט | 19 | 5 ספטמבר 2009 08:02 |
| לוח האם / מעבד תאימות שאלה | robot4x4 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 12th יוני 2009 13:57 |
| תאימות | מכור | כללי חומרה צ 'אט | 1 | ה -5 בחודש ינואר 2008 15:16 |
| זקוק לעזרה עם תאימות | גנב | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 2nd נובמבר 2007 21:36 |
| תאימות? | williamson123456 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 17 ספטמבר 2007 12:27 |
| שרשרת כלים | |
| |