![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Visų pirma noriu pasakyti labas, aš ilgai skaitytojas, bet pirmą kartą plakato:) Mano didžiausia problema yra ta, kad rėmas aš nusipirkau, atrodo, negali būti suderinami su mano senas avinai. Turiu WinFast Foxconn plokštė su 4 slots už DDR2 ir rankinis ji sako, kad galiu gauti iki 8 GB. Turiu 2x1GB DDR2 667 MHz eliksyras. Aš nusipirkau 2x512 DDR2 667 MHz Syncon. jei aš juos visus kartu mano PC wont boot, I cant net gauti tiek, kiek accesing BIOS. Aš taip pat išbandyti mano avinas su 2x512 DDR2 667 MHz Adata. pati problema. jei i juos atskirai, jie visi veikia tinkamai, kad nė vienas iš avino yra sugadintas. I cant find Tikslus modelis mano plokštė ir Everest ji man sako Plokštės ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 bet kas problema gali būti ideea būtų apreciated. ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gali būti, kad jūs naudojate du skirtingus RAM. Kai perkate RAM, turite pasirinkti ją kaip baterijos: you cant įdėti dvi skirtingų tipų baterijų pat nuotolinio valdymo pultu. Ką jiems pasakyti, kai jūs perkate RAM, pirkti viską iš tos pačios įmonės.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesą sakant, ten tikriausiai paprastas būdas išspręsti šią problemą. Kas gali atsitikti, yra naujų ir senų RAM naudojimas įvairių įtampų. Jei jie nebūtų pernelyg skirtinga, galite alkūninius viršų į BIOS, įtampos, kad atitiktų tą, kuri reikalauja daugiau galios.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Plokštę ir procesoriaus Suderinamumas | stecal | General Hardware Chat | 19 | 5 rugsėjis 2009 08:02 |
| Motherboard / CPU suderinamumo klausimas | robot4x4 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Birželis 12, 2009 13:57 |
| Suderinamumas | narkomanas | General Hardware Chat | 1 | 5 sausis 2008 15:16 |
| Reikia pagalbos suderinamumo su | Vagis | General Hardware Chat | 6 | 2 lapkritis 2007 21:36 |
| Suderinamumas? | williamson123456 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 17 rugsėjis 2007 12:27 |
| Temos įrankiai | |
| |