![]() |
|
| |||
| |||
| Vispirms es gribu pateikt sveiki, es esmu ilgi lasītājs, bet pirmo reizi plakāts:) mana lielākā problēma ir tā, ka Ram, kuru es nopirku, šķiet, nav saderīgs ar manu veco auniem. Man ir winfast foxconn mātesplati ar 4 sloti DDR2 un rokasgrāmatā ir teikts, ka es varu nokļūt max 8GB. Man ir 2x1GB DDR2 667 MHz Elixir. Esmu nopircis 2x512 DDR2 667 MHz Syncon. ja es viņus visus kopā manu pc paradis boot, i cant pat saņemt ciktāl accesing Bios. Esmu arī pārbaudīt manu ram ar 2x512 DDR2 667 MHz Adata. pašu problēmu. ja es viņus atsevišķi viņi visi strādā naudas lai neviena no Ram's ir bojātas. nevaru atrast precīzu modeli, mana mātesplate un Everest tas man saka Motherboard ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 jebkurš ideea, kāda problēma varētu būt, būtu apreciated. paldies |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Varētu būt, ka jūs izmanto divu dažādu veidu RAM. Kad jūs pērkat RAM, jums jāizvēlas tā, piemēram, baterijas: Jūs nevar laist divus dažādus veidus akumulatoriem pašā neliela. Kas im sakot ir, kad jūs iegādājaties ram, pirkt to visu no paša uzņēmuma.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Patiesībā, tur ir iespējams vienkāršs veids, kā noteikt to. Kas varētu notiek, ir jauno un veco RAM izmantot dažādus spriegumus. Ja viņi nav pārāk atšķirīgi, varat crank up spriegums BIOS, lai atbilstu viena, kas prasa vairāk jaudas.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|