![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Przede wszystkim chcę powiedzieć, hello, I've been długi czas czytelnika, ale po raz pierwszy plakat:) Moim największym problemem jest to, że RAM Mam kupił wydają się nie być zgodna z moim starym barany. Mam WinFast foxconn płyta główna z 4 sloty dla pamięci DDR2 oraz w podręczniku stwierdza się, że mogę się dostać do max 8GB. Mam 2x1GB DDR2 667 MHz Elixir. I've kupił 2X512 DDR2 667 MHz Syncon. jeśli ja je wszystkie razem mój pc wont boot, i cant nawet dostać ile accesing BIOS. I've również testy z moim 2X512 RAM DDR2 667 MHz Adata. sam problem. jeśli ja je oddzielnie wszystkie prace tak dobrze, ani RAM są uszkodzone. I cant find dokładnie model płyty głównej w moim Everest mówi do mnie Motherboard ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 wszelkie ideea tego, co może być problemem byłoby apreciated. dziękuję |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może być to, że używasz dwóch różnych rodzajów pamięci RAM. Kupując RAM, należy wybrać go jak baterie: you cant wprowadzone dwa różne rodzaje baterii w tym samym zdalnego. Co im mówiąc: gdy kupujesz barana, kupić wszystko od tej samej firmy.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Właściwie, to prawdopodobnie w prosty sposób rozwiązać ten problem. Co dzieje prawdopodobne jest nowy i stary RAM używać różnych napięć. Jeśli nie są zbyt odmienne, można korby się napięcia w systemie BIOS, aby dopasować ten, który wymaga więcej energii.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |