![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| în primul rând, vreau să salut, am fost o lungă perioadă de timp cititor, dar prima dată poster:) meu cel mai mare problemă este că Ram am cumparat par să nu fie compatibil cu vechiul meu berbeci. Eu am un winfast foxconn placa de baza cu 4 sloturi pentru DDR2 şi în manual se spune că i se poate ajunge la un maxim de 8GB. Am 2x1GB DDR2 667 MHz elixir. Am cumparat 2X512 DDR2 667 MHz Syncon. dacă i le-a pus, împreună, obiceiul meu de bucăţi de boot, i cant chiar atât de departe ca accesare BIOS. Am de asemenea testate mea cu 2X512 RAM DDR2 667 MHz Adata. aceeaşi problemă. dacă i le-a pus toate acestea separat de lucru atât de bine, nici de la Ram's sunt deteriorate. i cant găsi exact modelul meu de placa de bază şi în Everest ea mi-a spus Plăci de bază ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 nici o idee asupra a ceea ce ar putea fi o problemă ar fi apreciated. mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar putea fi faptul că pe care îl folosiţi două feluri diferite de RAM. Când cumpăraţi RAM, ar trebui să alegeţi ca baterii: tine cant pune două tipuri diferite de baterii în aceeaşi distanţă. Ce im spune este când cumperi RAM, cumpara tot de la aceeaşi companie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De fapt, nu e, probabil, o modalitate uşoară de a rezolva această problemă. Ce se întâmplă probabil este nou şi vechi RAM utiliza diferite tensiuni. Dacă acestea nu sunt prea diferite, puteţi manie de tensiune în BIOS-ul pentru a se potrivi cu cel pe care necesită mai multă putere.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |