![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| пре свега желим рећи: хелло, ја већ дуго времена, али први пут читалац плакат:) мој највеци проблем је да сам купио Рам изгледа да неће бити компатибилан са мојим старим овнова. Имам уинфаст Фоксцонн матична плоча са 4 слот за ДДР2 и у приручнику пише да ја могу доћи до макс од 8ГБ. Имам 2Кс1гб ДДР2 667 МХз еликсира. Ја сам купио 2Кс512 ДДР2 667 МХз Сынцон. ако сам их све заједно навика чизма мој пц, ја лицемјерје добити чак и тако далеко аццесинг БИОС. Ја сам такође тестиран са моје овна 2Кс512 ДДР2 667 МХз Адата. Исти проблем. ако их одвојено сви раде фино, тако ни од РАМ-а су оштећене. ја лицемјерје наћи мој тачан модел матичне плоче и на Еверест каже она мени Матичној плочи ИД 08/28/2006-Ц51МЦП51-6А61ХФКДЦ-00 било која Идее онога што би могао бити проблем би се апрециатед. хвала ти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бити да користите две разлиците врсте РАМ-а. Када купите РАМ-а, требало би да изаберете га као батерије: цант вам ставити две различите врсте батерија у истом даљинском. Шта им је рекао: када купите овна, купите све из исте компаније.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Заправо, вероватно постоји једноставан начин да се ово поправити. Шта се дешава вероватно је нове и старе РАМ користити различите пренапона. Ако нису превише разнолик, можете направити на напон у БИОС да одговара онај који захтева више енергије.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Матичне плоче и ЦПУ цомпатибилиты | стецал | Генерал Хардуаре Цхат | 19 | 5. Јул 2009 08:02 |
| Матична плоча / ЦПУ Компатибилност Питање | робот4кс4 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 12. јуна 2009 13:57 |
| Компатибилност | наркоман | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 5 јануар 2008 15:16 |
| Требате ли помоћ са компатибилности | Тхиеф | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 2 новембар 2007 21:36 |
| Компатибилност? | уиллиамсон123456 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 17. сеп 2007 12:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |