![]() |
|
| |||
| |||
| tüm i ilk merhaba demek için, uzun bir süre okuyucu ama ilk kez gönderen oldum:) istiyorum Benim en büyük sorun, Ram I uyumlu eski koç olmak değil gibi satın bulunuyor. Ben de manuel i 8GB bir max alabilirsiniz diyor DDR2 4 yuva ve bir winfast foxconn anakart var. Ben 2X1gb DDR2 667 MHz iksiri var. Ben 2X512 DDR2 667 MHz Syncon satın ettik. Eğer hep birlikte benim adet alışkanlık önyükleme konulmaları, ben bugüne kadar girişini Biyografileri olarak elde cant. Ayrıca 2X512 DDR2 667 MHz Adata ile koç test ettik. aynı sorun. Eğer ayrı ayrı hepsi çok güzel de bir Ram's bozuk iş bunları koy. i cant ve bana söyler Everest benim anakartınızın tam modelini bulmak Anakart Kimliği 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Sorun ne olabilir herhangi bir ideea apreciated olur. teşekkür ederim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir RAM, iki farklı tür kullanıyorsanız olabilir. Ne zaman RAM satın, Akü gibi seçmeniz gerekir:, aynı uzak olarak pil, iki farklı koymak cant. Ne diyorsun sohbet olduğu için, hep aynı şirketten satın RAM satın alın.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aslında, büyük olasılıkla bu sorunu gidermek için kolay bir yoldur. Ne büyük olasılıkla oluyor, yeni ve eski RAM farklı gerilim kullanmaktır. Eğer çok farklı değildir, bu bir daha fazla güç gerektirir maç için BIOS'unda voltaj krankla olabilir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |