менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Рам сумісності на моїй материнській платі

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 вересня 2008, 08:16
Нові члени групи

Default Рам сумісності на моїй материнській платі

Перш за все, я хочу сказати привіт, я тривалий час читача, але перший плакат час:)

Моя найбільша проблема в тому, що Рам Я купив як видається, не сумісна з моєї старої баранів. У мене материнська плата Foxconn WinFast з 4 слотами для DDR2 і в керівництві говориться, що я можу дістатися до максимуму 8gb. Я 2x1Gb DDR2 667 МГц еліксиром. Я купив 2x512 DDR2 667 МГц Syncon. якби я поклав їх всі разом мого ПК звичай завантаження, я нахиляє навіть отримати наскільки accesing Біос. Я також випробування з моїм RAM 2x512 DDR2 667 МГц Adata. ж проблема. якби я поклав їх окремо всі вони чудово працюють так що жоден з барана пошкоджені. Я нахиляє знайти точну модель моєї материнської плати і на Еверест він говорить мені
Плати ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00

будь-який Ideea про те, що проблему можна було б apreciated.

Спасибо
Old 25 вересня 2008, 08:32
Донор групи

Чи може бути, що ви використовуєте два різних види пам'яті. Коли ви купуєте ОЗУ, ви повинні вибрати його, як батарейки: Ви нахиляє покласти дві батарейки різних типів в одному пульті дистанційного керування. Що їм говорити, коли ви купуєте RAM, купити все від тієї ж компанії.

Моя система: Deathstar 1,0 / наданих у тимчасове MacBook

Процесор (и):
Core 2 Quad / Dual-Core
Материнська плата:
Новий HP Thing / Macbook річ
ОЗУ:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8600GT
Звукова карта:
Intel (R), інтегрована
Жорсткий диск (и):
1TB SATA / Mac 120GB
Оптичний привід (и):
Hitachi Blu-Ray / Комплексне
Діло / PSU:
HP фонду / Mac фонду
Охолодження:
Ваш стандартний радіатор і вентилятор / Same
Мережі / Інтернет:
Intel (R) Комплексна / Mac AirPort
Монітор (и):
HP w2408 / Macbook річ
Операційна система (и):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 25 вересня 2008, 15:23
Донор групи

Власне, там, напевно, простий спосіб виправити це.

Що відбувається, імовірніше за все, є новою і старою звичкою використовуються різні напруги. Якщо вони не всі вони різнорідні, ви можете підняти напругу в BIOS відповідно до якого потрібно більше енергії.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Материнські плати і процесора Працює stecal Генеральний обладнання чат 19 5 вересня 2009 08:02
Материнські плати / CPU питання сумісності robot4x4 Процесори, материнські плати RAM & 2 12 червня 2009 13:57
Працює наркоман Генеральний обладнання чат 1 5 січня 2008 15:16
Потрібна допомога з сумісністю Thief Генеральний обладнання чат 6 2 листопада 2007 21:36
Працює? williamson123456 Процесори, материнські плати RAM & 2 17 вересня 2007 12:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.