![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Перш за все, я хочу сказати привіт, я тривалий час читача, але перший плакат час:) Моя найбільша проблема в тому, що Рам Я купив як видається, не сумісна з моєї старої баранів. У мене материнська плата Foxconn WinFast з 4 слотами для DDR2 і в керівництві говориться, що я можу дістатися до максимуму 8gb. Я 2x1Gb DDR2 667 МГц еліксиром. Я купив 2x512 DDR2 667 МГц Syncon. якби я поклав їх всі разом мого ПК звичай завантаження, я нахиляє навіть отримати наскільки accesing Біос. Я також випробування з моїм RAM 2x512 DDR2 667 МГц Adata. ж проблема. якби я поклав їх окремо всі вони чудово працюють так що жоден з барана пошкоджені. Я нахиляє знайти точну модель моєї материнської плати і на Еверест він говорить мені Плати ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 будь-який Ideea про те, що проблему можна було б apreciated. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи може бути, що ви використовуєте два різних види пам'яті. Коли ви купуєте ОЗУ, ви повинні вибрати його, як батарейки: Ви нахиляє покласти дві батарейки різних типів в одному пульті дистанційного керування. Що їм говорити, коли ви купуєте RAM, купити все від тієї ж компанії.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Власне, там, напевно, простий спосіб виправити це. Що відбувається, імовірніше за все, є новою і старою звичкою використовуються різні напруги. Якщо вони не всі вони різнорідні, ви можете підняти напругу в BIOS відповідно до якого потрібно більше енергії.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Материнські плати і процесора Працює | stecal | Генеральний обладнання чат | 19 | 5 вересня 2009 08:02 |
| Материнські плати / CPU питання сумісності | robot4x4 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 12 червня 2009 13:57 |
| Працює | наркоман | Генеральний обладнання чат | 1 | 5 січня 2008 15:16 |
| Потрібна допомога з сумісністю | Thief | Генеральний обладнання чат | 6 | 2 листопада 2007 21:36 |
| Працює? | williamson123456 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 17 вересня 2007 12:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |