![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Azt én frissített RAM 18 hónapja (Van Thinkpad T42 a 512GB, hogy további 1GB OCZ PC2700), és dolgozik csak finom ig tegnap. Tegnap én laptopot nem akar kezdeni, csak, ha eltávolítják a további RAM úgy működik rendesen. Van ötleted, mit kell tennem? Marta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint az OCZ RAM ment rosszul. RMA meg, ha még garanciális.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OCZ kínálnak élettartam garancia Akkor töltse ki a jegyet RMA IDE Meg kell, hogy te menj vissza a 24hrs vagy talán előbb
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Wireless probléma ThinkPad R400 | sagheer | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 14. június 2009 15:27 |
| I Need a helyreállítási lemez egy IBM Thinkpad A31 | caselles206 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 15. április 2009 11:44 |
| Bárki, aki tudja, hol letöltése Access IBM Button az IBM Thinkpad? | caselles206 | General Chat szoftver | 1 | 14. április 2009 15:29 |
| Nem az az én Thinkpad T61P | LandW0215 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 20. január 2009 08:27 |
| HD hibát? | Potato | Drives & Removable Media | 6 | 17. augusztus 2007 19:38 |
| Téma eszközök | |
| |