![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок, ја ћу ићи на оба: 2 овај - Кингстон ХыперКс 1066МХз 4ГБ ДДР2 нон-ецц ЦЛ7 или ово Кингстон 8ГБ (2кс4ГБ) 667МХз ДДР2 ецц Други је 40 £ јефтинији, али спорији и да је уместо ецц нон-ецц, али ја немам појма шта је ецц! Па ја не знам шта је боље, или ако има неко ецц који ће радити са мојим сысетм? Хвала за ваша помоћ р, Оллие.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Ах, не брините, прочитајте више у њу и реализована прва је заправо 2кс2ГБ ... иако то није његова говорећи један кит и само један модул који пицтуерд .. пуно хвала ... мисц (Ако желите да мод / админ можеш избрисати овај .. испада једне бесмислене тхреад КСД)
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви се изводи Уиндоус 64бит? Иначе заборавити узимајући 8ГБ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ецц !!??? Донт ДОБИТИ ецц! су они за сервере. они стајати за Грешка Исправљање РАМ. УН-а које су побожно спор. и било би врло лош избор за добити.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ецц Грешка је провера и исправљање и потребан вам је компатибилан мобо узети га.
| |||
| |||
| ыеах, што, рекао је он. и донт ваш струк времена са њом. спорији од пролази мајмун један бубрег камен.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |