![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз току-що получи персонален компютър с този дънната .... http://www.intel.com/design/motherbd/rg/ В момента тя е 128MB овен в нея Очевидно, но аз искам да ъпгрейд. Какво ще препоръчате? Имам бюджет от £ 30 макс.Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нещо като това RAM ще направи добре.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR200/DDR233 отдавна минало са остарели, дори за по-стари компютри, и то толкова рядко дори 256MB го продава за почти 100 $ най-много САЩ доставчици. Не мога да си представя, че би било по-добре там. Не си струва усилията.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Този съвет подкрепя DDR266, което е свързано с това, което съм. |
|
| |||
| |||
| А, няма значение тогава. Мислех, че го каза DDR233.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Да, трябваше да се върна и да проверите, че имам право |
|
| |||
| |||
| Наздраве момчета. 1GB Това е, което аз ще отида за |