![]() |
|
| |||
| |||
| Μόλις έλαβα ένα PC με αυτή την μητρική πλακέτα .... http://www.intel.com/design/motherbd/rg/ Αυτή τη στιγμή έχει 128MB μνήμης RAM σε αυτό αλλά προφανώς θα ήθελα να αναβαθμίσετε. Τι θα συνιστούσατε; Έχω έναν προϋπολογισμό των £ 30 κατ 'ανώτατο όριο.Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κάτι σαν αυτό RAM θα πάνε καλά.
Αλλά αν δεν χρειάζονται τόσο πολύ μνήμη RAM για οποιαδήποτε από εκείνα θα πρέπει να κάνουν. Θα μπορούσε κάποιος άλλος παρακαλώ ελέγξτε αυτά, δεν είμαι και τόσο καλά με τις παλιές μορφές RAM Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR200/DDR233 έχει εδώ και πολύ καιρό παρελθόν ήταν παρωχημένη ακόμη και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία και οι υπολογιστές είναι τόσο σπάνιες, ακόμη και των 256MB πωλεί για περίπου $ 100 στις ΗΠΑ οι περισσότεροι προμηθευτές. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ήταν καλύτερα εκεί. Δεν αξίζει τον κόπο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Αυτό υποστηρίζει DDR266 σκάφους, το οποίο είναι αυτό που συνδέεται με. |
|
| |||
| |||
| Α, τότε δεν πειράζει. Νόμιζα ότι είπε DDR233.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Yea, θα έπρεπε να πάει πίσω και να ελέγξετε έχω δικαίωμα |
|
| |||
| |||
| Cheers παιδιά. Αυτό είναι που 1gb Θα πάμε για |