![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik buvo pateiktas šio kompiuterio plokštę .... http://www.intel.com/design/motherbd/rg/ Šiuo metu ji turi 128MB RAM jame tačiau akivaizdu, noriu atnaujinti. Ką galėtumėte rekomenduoti? Aš apie £ 30 max biudžetas.Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kažkas panašaus šitas RAM bus gerai.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR200/DDR233 jau seniai praeityje buvo pasenęs net ir senesnius kompiuterius ir tai taip retai, net 256mb apie ją parduoda už beveik $ 100 daugiausiai JAV tiekėjams. Aš negaliu įsivaizduoti, kad būtų bet geriau ten. Nėra verta pastangų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ši lenta palaiko DDR266, kuri yra tai, ką aš susijęs su. |
|
| |||
| |||
| Ah, nieko tokio tada. Maniau jis pasakė DDR233.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Taip, man teko grįžti ir patikrinti I got it right |
|
| |||
| |||
| Cheers guys. Kad 1GB yra tai, ką aš jums eiti |