![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu tikko bijusi pc ar šo motherboard .... http://www.intel.com/design/motherbd/rg/ Tajā brīdī tā ir 128mb ram tajā bet protams, es gribu uzlabot. Ko jūs ieteiktu? Man ir budžets £ 30 max.Pateicība. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaut ko līdzīgu šis RAM darīs labi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR200/DDR233 jau sen pagātnē ir novecojis, pat uz vecākiem datoriem, un tas ir tik reti, pat 256mb to pārdod par gandrīz 100 $, lielākais ASV piegādātājiem. Es nevaru iedomāties, ka būtu labāka tur. Nav vērts piepūli.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ka valde atbalsta DDR266, kas ir tas, ko es saistīta. |
|
| |||
| |||
| Ah, nekad nav prāta tam. Domāju, tas teica DDR233.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Jā, man nācās atgriezties un pārbaudīt Man ir labi |
|
| |||
| |||
| Cheers guys. Ka 1gb ir tas, ko es iešu uz |