![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam tylko dano komputera z tą płytą główną .... http://www.intel.com/design/motherbd/rg/ Obecnie posiada 128 MB pamięci RAM w nim ale oczywiście chcę aktualizacji. Co Pan polecić? Mam budżetu £ 30 max.Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Coś podobnego to RAM będzie dobrze.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR200/DDR233 od dawna nieaktualne przeszłości była nawet w przypadku starszych komputerów i jest to tak rzadko, nawet 256mb to sprzedaje prawie 100 dolarów USA w większości dostawców. Nie mogę sobie wyobrazić, to lepiej byłoby żadnych tam. Nie warte wysiłku.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Rada popiera DDR266, która jest powiązana z co ja. |
|
| |||
| |||
| Ach, to nic nie szkodzi. Thought to powiedział DDR233.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Tak, musiałem wrócić i sprawdzić, I got it right |
|
| |||
| |||
| Cheers guys. To jest to, co 1gb I'll go do |