![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am fost dat de un PC cu aceasta placa de baza .... http://www.intel.com/design/motherbd/rg/ În momentul în care le-a 128MB RAM în ea dar, evident, vreau să faceţi upgrade. Ce aţi recomanda? Am un buget de £ 30 max.Mulţumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ceva de genul acesta RAM va face bine.
Dar dacă nu aveţi nevoie de atât de mult RAM de orice aceşti ar trebui să facă. Poate ca altcineva vă rugăm să verificaţi acestea, nu sunt asa de bine cu vechiul RAM tipuri Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR200/DDR233 a trecut mult timp a fost depăşite chiar şi pentru computere mai vechi si este atât de rare, chiar şi 256 MB de acesta se vinde pentru aproape 100 dolari SUA la majoritatea furnizorilor. Nu îmi pot imagina că ar fi mai bine acolo. Nu merita efortul.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Asta susţine DDR266 bord, care este legat de ceea ce am. |
|
| |||
| |||
| Ah, nu face nimic atunci. A spus că e DDR233.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Da, a trebuit să se întoarcă şi să verificaţi am luat-o drept |
|
| |||
| |||
| Noroc baieti. Asta este ceea ce 1GB Voi merge pentru |