![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som dostal počítač s touto základnou doskou .... http://www.intel.com/design/motherbd/rg/ V túto chvíľu má 128MB RAM v ňom ale samozrejme chcem upgrade. Čo by ste odporučiť? Mám rozpočet max 30 libier.Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niečo podobného tento RAM bude robiť dobre.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR200/DDR233 už dlho v minulosti boli zastarané, aj pre staršie počítače a je to tak zriedkavé aj 256MB predáva za takmer 100 dolárov na väčšine amerických dodávateľov. Neviem si predstaviť, že by bolo lepšie tam. Ne za námahu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Že doska podporuje DDR266, čo je to, čo som prepojený. |
|
| |||
| |||
| Aha, tak to nevadí. Myslela, že to povedal DDR233.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Áno, musel som sa vrátiť a skontrolovať, mám to právo |
|
| |||
| |||
| Dík kluci. Že 1GB je to, čo som si ísť pre |