![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам праведан био дао пц матична плоча са овим .... хттп://ууу.интел.цом/десигн/мотхербд/рг/ Тренутно је у њој 128МБ рам али очигледно желим надоградњу. Шта бисте препуштено? Имам буџет од £ 30 макс.Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нешто слично ово РАМ-а ће радити добро.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ДДР200/ДДР233 одавно прошлости био застарео чак и за старија рачунара и то тако да чак и ретки 256МБ га продаје за скоро 100 $ на већини УС добављачи. Не могу замислити да ће то бити било боље тамо. Није вредан напор.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Тај одбор подржава ДДР266, која је везана за оно што сам. |
|
| |||
| |||
| Ах, ништа за то онда. Мислио то је рекао ДДР233.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Да, морао сам се вратити и проверити имам га право |
|
| |||
| |||
| Живели момци. 1ГБ То је оно што ћу ићи на |