![]() |
|
| |||
| |||
| Sadece bu anakart ile .... PC verilmiştir var http://www.intel.com/design/motherbd/rg/ It olarak 128MB RAM olan anda ama açıkçası ben yükseltmek istiyorum. Ne önerebilirim? Ben en fazla 30 YTL bir bütçe var.Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gibi bu RAM iyi yapacaktır.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR200/DDR233 uzun zamandır hatta eski bilgisayarlar için eski geçmişe sahip ve o kadar bile onu 256MB nadir's yaklaşık $ 100 için en fazla ABD tedarikçiler satmaktadır. Bunu herhangi bir orada daha iyi olacağını tahmin edemez. Çabaları etmez.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bu kurul DDR266 olan ben ne bağlı destekler. |
|
| |||
| |||
| Ah, daha sonra fikrinizi asla. Thought it DDR233 söyledi.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Evet, ben geri dönüp doğru anladım kontrol vardı |
|
| |||
| |||
| Şerefe beyler. Bu 1GB Ben ne gidersiniz olduğunu |