![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що отримали комп'ютер з цієї плати .... http://www.intel.com/design/motherbd/rg/ На даний момент вона має 128MB RAM в ньому але, очевидно, я хочу оновити. Що б ви порекомендували? У мене є бюджет £ 30 макс.Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Щось на зразок цей ОЗП буде робити добре.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR200/DDR233 давно минулому були застарілими навіть для старих комп'ютерів, і це так рідко навіть 256 продає майже на $ 100 до більшості американських постачальників. Я не можу уявити, це буде кращий там. Не варто витрачених зусиль.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ця плата підтримує DDR266, яка є те, що я пов'язаний. |
|
| |||
| |||
| Ах, не кажучи вже тоді. Думається сказав DDR233.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Так, мені довелося повернутися і перевірити я отримав це право |
|
| |||
| |||
| Cheers хлопці. Це 1gb те, що я піду |