![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I nahradil RAM v počítači před několika měsíci se Transcend 2 GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) k EVGA AM2 NVIDIA nForce 590 SLI MCP ATX AMD Motherboard. PC se zhroutí, když jsem hrát novější hry nebo videa, když jsem běžet stresový test na RAM. Mám vyměnit RAM znovu, nebo bych se měl změnit nastavení časování? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ty by měly jít do nastavení systému BIOS a ujistěte se, že vaše RAM napětí je nastaven na 1.8v nebo 1.9v Udělat buď stiskem F10 nebo Delete při startu
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, zkontrolujte napětí a doba je stanovena na to, co je napsáno na boční straně RAM hole, nebo na webových stránkách výrobce.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Flash problém? nebo něco jiného? Crashes Firefox | ehsankhan | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 4. června 2009 14:44 |
| Náhodný Crashes, Možná Userinit.exe, nelze zjistit, že problém | Anders | Virus, spyware a bezpečnost | 12 | 19. května 2009 17:03 |
| Co je příčinou shazovat? | smackimus | Obecné Hardware Chat | 1 | 1. Září 2008 23:38 |
| Software způsobuje PC zbláznit? | SophieCella | Obecné Software Chat | 3 | 9. červen 2008 23:36 |
| Nové ventilátory způsobují odstávky | revorocks | Případy & Napájecí zdroje | 1 | 3. ledna 2008 12:11 |
| Thread Nástroje | |
| |