![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA naknađen RAM PC-u mojoj je nekoliko mjeseci prije s Transcend 2GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) do EVGA AM2 NVIDIA nForce 590 SLI MCP matična ploča ATX AMD. PC će srušiti kada sam igrati igru ili noviji video kad sam pokrenuti stres test na RAM. Trebam li zamijeniti RAM ponovo ili presjedam vrijeme postavke? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebali bi otići u vaš bios i pobrinite se da vaše RAM Napon je postavljena na 1.8v ili 1.9v Učinite to bilo pritiskom na F10 ili Izbrisati pri pokretanju
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep, provjerite naponi i vrijeme postavljeni su na ono što piše na strani RAM štapovima, ili na web stranici proizvođača.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Flash problem? ili nešto drugo? Firefox Crashes | ehsankhan | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 4. lipnja 2009 14:44 |
| Random Crashes, možda Userinit.exe, ne može riješiti problem | Anders | Virus, Spyware i sigurnost | 12 | 19. svibanj 2009 17:03 |
| Što je uzrok pad sustava? | smackimus | General Hardware Chat | 1 | 1. rujan 2008 23:38 |
| Software za PC uzrokujući pošašaviti? | SophieCella | Općenito Software Chat | 3 | 9. lipnja 2008 23:36 |
| Novi navijača izaziva Shutdowns | revorocks | Cases & Power Supplies | 1 | 3. siječanj 2008 12:11 |
| Thread Tools | |
| |