![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| I helyébe a RAM-ban az én-m PC néhány hónappal ezelőtt a Transcend 2GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) a EVGA AM2 NVIDIA nForce 590 SLI MCP ATX AMD Motherboard. A PC összeomlanak, mikor játszanak újabb videó játék vagy ha fut a stresszteszt a RAM. Kell felváltani a RAM, vagy újra kell változtatni az időzítési beállításokat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akkor menj be a BIOS-t és győződjön meg arról, hogy a RAM feszültség alakul 1.8V vagy 1.9V Ehhez bármelyik gomb F10 vagy törlése induláskor
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja, ellenőrizze a feszültség és az időt úgy állapítják meg, mit mond az oldalán a RAM pálca, vagy a gyártó honlapján.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Flash probléma? vagy valami más? Firefox Összeomlások | ehsankhan | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 4. június 2009 14:44 |
| Véletlenszerűen összeomlik, talán Userinit.exe, nem tudja kitalálni, hogy a probléma | Anders | Vírus, kémprogram és biztonság | 12 | 19. május 2009 17:03 |
| Mi okozza a összeomlik? | smackimus | Általános fémáru Chat | 1 | 1. Szeptember 2008 23:38 |
| PC szoftver okozza, hogy bedilizik? | SophieCella | General Chat szoftver | 3 | 9. június 2008 23:36 |
| Új rajongók okozó leállásokkal | revorocks | Cases & Power Supplies | 1 | 3. január 2008 12:11 |
| Téma eszközök | |
| |